מתכון כנאפה

מתכון כנאפה – מרכיבים

  • 600 גרם שערות קדאיף
  • 100 גרם חמאה מומסת
  • 800 גרם גבינת מוצרלה
  • 200 גרם פיסטוקים קלויים לקישוט
  • כוס סוכר
  • כוס מים
  • חצי לימון
  • כף אחת של מי ורדים

הכנת הכנאפה

תחילה יש להמיס את החמאה ולערבב עם שערות הקדאיף.
לאחר מכן, רפקדו את תחתית המחבת עם חצי מכמות שערות הקדאיף שעורבבו בחמאה מומסת.
מעל לתחתית הקדאיף שיצרתם יוצקים את הגבניה ומכסים בשערות הקדאיך שנשארו.
שמים את המחבת על אש נמוכה לכ3 דקות, הופכים ומחממים שוב לעוד כ3 דקות.

הערות

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment